Oxford Chesterfield fotel

Egy igazi, tradicionális angol Chesterfield fotel, a 18. század hajnalából. Magas háttámlával és lábakkal rendelkezik. A vékony, kecses karfák vonalai felfutnak egészen a háttámla magasságáig.

A mélytűzött gombozás, a több 100 díszszeg, valamint a magas esztergált bükkfa lábak, réz görgőkkel kiegészítve teszik teljessé az angol eleganciát. Szerényebb méretei miatt kisebb terekben is ideális.

Méretek

,

Szélesség: 88 cm

)

Magasság: 110 cm

1

Mélység: 90 cm

A fotel méreteit (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Oxford Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Rendkívül szilárd, bükkfából készült vázszerkezettel rendelkezik, vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal.

Üléspárnák

Az üléspárnák kitöltő anyagát az igényei szerint alakítjuk a süppedős, lágyabb kacsatoll és memóriahab kombinációjától, egészen a keményebb tartást biztosító habokig.

Lábak

Aszimmetrikus lábai esztergált, egyedi színre pácolható bükkfából készülnek, elől réz görgőkkel kiegészülve.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

Az Oxford Chesterfield fotel stílusával megegyező szék, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Oxford fotel.

Elnyerte tetszését az Oxford fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.