Canterbury Chesterfield fotel

A Canterbury Chesterfield fotel körülöleli használóját kecses, ívelt formáival, és végtelen kényelmével. Keskeny karfái tulipán formában végződnek, a kar és a fej magasságában egyaránt.

Az ívelt formák mellett díszszegek és mélytűzött gombok sokasága emeli tovább a színvonalát a fotelnek. Vastag, személyre szabható puhaságú üléspárnái pedig pihentető, kényelmes tartást biztosítanak. Olvasó vagy tárgyaló fotelnek tökéletes választás.

Méretek

Füles fotel

,

Szélesség: 88 cm

)

Magasság: 110 cm

1

Mélység: 90 cm

Füles fotel XL

,

Szélesség: 100 cm

)

Magasság: 110 cm

1

Mélység: 90 cm

A fotel méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Canterbury Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Masszív bükkfából készült kecses, de rendkívül szilárd vázszerkezet, vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata széles skálán mozog, a puha, süppedősebb kacsatoll és memóriahab kombinációjától, egészen a merevebb, keményebb tartást biztosító habokig.

Lábak

Lábai esztergált bükkfából készülnek, amelyeket egyedi színre pácolunk, az igényei szerint.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Canterbury fotel stílusával megegyező szék, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Canterbury Chesterfield fotel.

Elnyerte tetszését a Canterbury fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.