Belgravia Chesterfield fotel

Egy klasszikus Chesterfield fotel, amely a modern enteriőrökben is megállja a helyét. Az egyenes, párhuzamos, valamint az ívelt formák egyvelege.

A karfák előlapján található dupla díszszeg sor követi a karfák ívelt vonalát, viszont a fotel gömb formájú lábai felé már párhuzamos, egyenes formában futnak.

A fotel egészét mélytűzött gombozás díszíti az ülések alatti területtől, egészen a háttámláig.

Méretek

,

Szélesség: 115 cm

)

Magasság: 80 cm

1

Mélység: 96 cm

A fotel méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Belgravia Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

A vázszerkezet kemény bükkfából készül, acél hullámrugózattal.

Üléspárnák

Az üléspárnák kitöltő anyagát az igényei szerint alakítjuk a süppedős, lágyabb kacsatoll és hab kombinációjától, egészen a keményebb tartást biztosító habokig.

Lábak

Esztergált gömb formájú bükkfa lábai 6 cm magasak, és egyedi igények szerinti színre pácolt.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Belgravia fotel stílusával megegyező szék, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Belgravia Chesterfield fotel.

Elnyerte tetszését a Belgravia fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.