Queen Anne Chesterfield fotel

A kecsesség és elegancia megtestesítője. Anna királynő kedvenc Chesterfield fotele. Magas, szépen megformázott, stabil lábakon áll a fotel. A füles fotel karfáit díszszegek díszítik.

A világ egyik legkeresettebb Chesterfield fotele. Kiváló választás azok számára, akik a kifinomult, angol stílust kedvelik. Bármilyen enteriőrből kiemelkedik, vonzza a tekinteteket.

A Queen Anne fotel kétféle füllel is az Öné lehet. Van egy tulipán forma, valamint egy nyitott fül is.

Méretek

Füles fotel

,

Szélesség: 88 cm

)

Magasság: 110 cm

1

Mélység: 90 cm

Füles fotel XL

,

Szélesség: 100 cm

)

Magasság: 110 cm

1

Mélység: 90 cm

A fotel méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Queen Anne Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Masszív bükkfából készült kecses, de rendkívül szilárd vázszerkezet, vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal.

Üléspárnák

Az üléspárnák kitöltő anyagát az igényei szerint alakítjuk a süppedős, lágyabb kacsatoll és memóriahab kombinációjától, egészen a keményebb tartást biztosító habokig.

Lábak

20 cm magas, eredeti Queen Anne lábak, egyedi színre pácolt bükkfából.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Queen Anne fotel stílusával megegyező szék, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Queen Anne Chesterfield fotel.

Elnyerte tetszését a Queen Anne fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.