York Chesterfield fotel

Aprólékos mesteremberek keze munkáját dicséri a York fotel tetőtől talpig. Stabil, alacsony kör alakú talpakon áll, amely felett közvetlenül már mélytűzött gombok, a karfa vonalában pedig dísszegek díszítik.

Vastag, többféle komfort fokozattal is elérhető üléspárnái kényelmes ülést biztosítanak. A karfák belső oldala, valamint a háttámla is mélytűzött gombokkal díszített.

A karfák előlapján dupla dísszeg sor ékesíti a fotel megjelenését, továbbá a karfák kárpitozása egyenletes behajtásokkal fut a szintén kárpitozott előlapba.

A háttámla egybeolvad a karfákkal, amelyek előre lejtenek, így a magasabb háttámla stabilt testtartást biztosít, akár hosszú órákig.

Méretek

Normál

,

Szélesség: 106 cm

)

Magasság: 82 cm

1

Mélység: 100 cm

XL

,

Szélesség: 118 cm

)

Magasság: 82 cm

1

Mélység: 100 cm

A fotel méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a York Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kemény bükkfa és acélból készült rugózat biztosítja a fotel stabilitását és tartósságát.

Üléspárnák

Az alapesetben lágyra hangol üléspárnái igény szerint keményebb kitöltő anyagokkal is választható.

Lábak

Esztergált lábait igény szerint egyedi színre pácolunk. A láb magassága 5 cm.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A York fotel stílusával megegyező szék, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított York Chesterfield fotel.

Elnyerte tetszését a York fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.