Classic Deluxe Chesterfield fotel

Egy luxus fotel, Chesterfield stílusban. A fotel belsejét mélytűzött gombozás, míg külsejét kárómintás gombozott varrások díszítik.

Különlegessége a karfák előlapján található visszahajtások, amelyek 3D hatást kölcsönöznek a fotelnek.

A lábak kialakítására is nagy hangsúlyt fektettünk. Esztergált, egyedi színre pácolható bükkfa lábai összhangban vannak a karfák díszítésével.

Méretek

,

Szélesség: 115 cm

)

Magasság: 75 cm

1

Mélység: 90 cm

A fotel méreteit (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Classic Deluxe Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kecses, szolid bükkfa vázra épül a fotel, vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata széles skálán mozog, a puha, süppedősebb kacsatoll és memóriahab kombinációjától, egészen a merevebb, keményebb tartást biztosító habokig.

Lábak

Aszimmetrikus lábakkal rendelkezik. Elől gyűrűkkel díszített, egyedi színre pácolható esztergált lábak, míg hátul ívelt, hasáb alakú lábak biztosítják a stabilitást.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Classic Deluxe Chesterfield fotel stílusával megegyező szék, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Classic Deluxe Chesterfield fotel.

Elnyerte tetszését a Classic Deluxe Chesterfield fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.