Classic Chesterfield fotel

Klasszikus fotel a Chesterfield stílus minden jellegzetességével. Mélytűzött gombozás díszíti a fotel háttámláját és karfáját, amelyek egybeolvadnak. Az üléspárna alatt található gombsor pedig tovább emeli fényét a fotelnek.

A karfák előlapján díszhajtások találhatóak, amelyek mérnöki pontossággal vannak elhelyezve.

Tökéletes kiegészítője lehet a nappali mellet dolgozó szobájának vagy irodájának, de még exkluzív várókban, rendelőkben is elkápráztathatja vele ügyfeleit.

Méretek

,

Szélesség: 115 cm

)

Magasság: 80 cm

1

Mélység: 96 cm

A fotel méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Classic Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kemény, bükkfából készült váz szilárd váz, acélból készült hullámrugókkal.

Üléspárnák

Az üléspárnák kitöltő anyagát az igényei szerint alakítjuk a süppedős, lágyabb kacsatoll és memóriahab kombinációjától, egészen a keményebb tartást biztosító habokig.

Lábak

Lábai 5 cm magasak, esztergált bükkfából készülnek, amelyeket kérésre egyedi színre pácolunk.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Classic fotel stílusával megegyező szék, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Classic Chesterfield fotel.

Elnyerte tetszését a Classic fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.