Bristol Chesterfield fotel

A Bristol egy alacsony támlájú Chesterfield fotel. Mélytűzött gombozás díszíti a karfák és háttámla mellett az ülés alatti területet is.

A karfák előlapját dupla díszszegből álló sor varázsolja még látványosabbá, amelyek egészen a fotel lábáig érnek.

Ívelt formái kecses megjelenést kölcsönöznek a fotelnek, és kényelmet biztosítanak használójának.

A díszszegek miatt jobban illik klasszikus enteriőrökbe.

Méretek

,

Szélesség: 115 cm

)

Magasság: 80 cm

1

Mélység: 96 cm

A fotel méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Bristol Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Strapabíró bükkfa váz, acélból készült hullámrugózattal.

Üléspárnák

Az ülések párnázata több komfort fokozatban is elérhető. Kezdve a lágyabb, süppedősebb de nagy sűrűségű memóriahaboktól egészen a keményebb, feszesebb habokig.

Lábak

5 cm magas lábai esztergált bükkfából készülnek, amelyeket egyedi színre pácolunk, az igényei szerint.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Bristol fotel stílusával megegyező szék, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Bristol Chesterfield fotel.

Elnyerte tetszését a Bristol fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.