Monks Chesterfield fotel

Egy tradicionális Chesterfield fotel, magas háttámlával, kecses ívelt karfákkal. A fotel egészét mélytűzött gombozás díszíti. A karfákon díszszegek sokasága fut végig, egészen a lábakig.

Szerényebb méretei miatt kisebb helyiségekben is ideális megoldást jelenthet. A design mellett a kényelem terén is páratlan élményt nyújt a Monks Chesterfield fotel.

Méretek

,

Szélesség: 88 cm

)

Magasság: 110 cm

1

Mélység: 90 cm

A fotel méreteit (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Monks Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Rendkívül szilárd, bükkfából készült vázszerkezettel rendelkezik, vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések párnázata több komfort fokozatban is elérhető. Kezdve a lágyabb, süppedősebb de nagy sűrűségű memóriahaboktól egészen a keményebb, feszesebb habokig.

Lábak

Bükkfából készült esztergált lábait, egyedi színre pácolva is kérheti.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Monks Chesterfield fotel stílusával megegyező szék, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Monks fotel.

Elnyerte tetszését a Monks fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.