Winchester Chesterfield fotel

A rézből készült, görgőkkel szerelt lábakon álló Winchester fotel az egyik legkedveltebb tradicionális Chesterfield bútor. Kifelé ívelő karfái nem csak esztétikusak, hanem tágas üléspozíciót biztosítanak. Az alacsony háttámla, az ülések és a karfa is mélytűzött gombozással díszített.

A karfák előlapját dupla soros díszszegek teszik még lenyűgözőbbé. A klasszikus stílusú enteriőrökben, irodákban, tökéletes választás lehet.

Méretek

,

Szélesség: 146 cm

)

Magasság: 82 cm

1

Mélység: 99 cm

A fotel méreteit (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Winchester Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kecses, szolid bükkfa vázra épül a fotel, acél hullám rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata széles skálán elérhető, a lágyabb, süppedősebb ülésektől, egészen a keményebb, nagy sűrűségű habokig.

Lábak

Aszimmetrikus lábai elől réz görgőkkel vannak szerelve, hátul színre pácolt bükkfa lábakon áll.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Winchester Chesterfield fotel stílusával megegyező szék, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Winchester fotel.

Elnyerte tetszését a Winchester Chesterfield fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.