Sophie Capitonnée Chesterfield fotel

A Sophie Capitonné egy modern, Chesterfield stílusú design fotel. A Sophie fotel minden részlete aprólékosan, kézzel készített, mint a gombozott díszítéssel ellátott háttámla, ami jellegzetessége a Chesterfield stílusnak. A gombozott díszítés nem csak a háttámlán, hanem a karfa belső oldalán is megjelenik.

Emellett a karfa oldalán és a háttámla tetején is apró hajtások teszik még egyedibbé, ezt a modern Chesterfield design fotelt.

A Sophie Capitonné különlegessége a kárpitozott lábakban rejlik, amely dőlésszöget is úgy alakítottuk hogy esztétikus legyen, de mellette stabilt tartást biztosítson a fotelnak. A kárpitozott lábaknak köszönhetően pedig még egységesebb designt kapunk.

Méretek

,

Szélesség: 70 cm

)

Magasság: 86 cm

1

Mélység: 84 cm

A fotel méreteit (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Sophie Capitonnée Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kemény bükkfából készült szolid vázszerkezete vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal kiegészítve.

Üléspárnák

Üléseinek párnázata lágy komfortfokozatú rugalmas de egyben nagy sűrűségű habból készülnek, amely igény szerint keményebb komfortú habbal is készülhet.

Lábak

Aszimmetrikus lábai elől esztergált, színre pácolt bükkfából készülnek, réz görgőkkel szerelve.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Sophie Capitonnée fotel stílusával megegyező szék, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Sophie fotel.

Elnyerte tetszését az Sophie Capitonnée fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.