Oscar Chesterfield kanapé

Az Oscar Chesterfield kanapé a luxus és időtállóság tökéletes megtestesítője. Klasszikus megjelenésével, elegánsan ívelt karjaival és a mélyen tűzött, gyémántmintás háttámlájával a hagyományos Chesterfield dizájnra épít, amely soha nem megy ki a divatból. Ez a kanapé nemcsak szemet gyönyörködtető, de minden részletében a minőségre és tartósságra lett tervezve.

A legkiválóbb anyagokból és hagyományos kézműves technikákkal készül: minden darabot tapasztalt mesterek gondosan alakítanak ki. Legyen szó bársonyról vagy prémium anilinbőrről, a kárpit választék személyre szabható, hogy tökéletesen illeszkedjen otthonához, legyen az modern vagy klasszikus.

A 106 cm mélységével ez a háromszemélyes kanapé nemcsak stílusos, hanem különösen kényelmes is. Ráadásul egyedi méretben és kárpitozással is rendelhető, így garantáltan megtalálja a legmegfelelőbb darabot, amely évtizedeken át családja kedvenc bútorává válik. Az Oscar Chesterfield a luxus kényelmet és az időtlen stílust ötvözi egyetlen tökéletes kanapéban.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 208 cm
Mélység: 106 cm
Magasság 78 cm
Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 228 cm
Mélység: 106 cm
Magasság 78 cm
Z

Fotel

Hosszúság: 118 cm
Mélység: 106 cm
Magasság 78 cm
Z

Zsámoly

Hosszúság: 98 cm
Mélység: 72 cm
Magasság 43 cm

*A kanapé méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield kanapé egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen az Oscar Chesterfield kanapét Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Classic Deluxe chesterfield bőr fotel
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Az Oscar Chesterfield kanapé kemény bükkfa vázra épül, acél rugózattal készül, amely páratlan tartósságot és kényelmet biztosít.

Üléspárnák

Az üléspárnák nagy sűrűségű és rugalmasságú habokból készülnek igény szerint süppedősebb vagy feszesebb komforttal. A mélytűzött, gombozott ülés nemcsak dekoratív, de mindig feszesen tartja a bőrt, eltünteti a természetes nyúlás nyomait.

Lábak

Masszív esztergált bükk lábai a gyönyörű díszítő marásokkal kiemelik az Ocsar Chesterfield kanapé amúgy is páratlan eleganciáját. A lábak színe, kialakítása, mérete is igény szerint személyre szabható.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat.

Az Oscar Chesterfield kanapé elérhető ülőgarnitúra, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Oscar modell.

Elnyerte tetszését az Oscar Chesterfield kanapé? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.